Hoppa till sidans innehåll
Foto: Magnus Gunnarsson

2020 inställt - Nu ställer vi klockan på 24 april 2021

18 AUG 2020 15:31
Vi måste dessvärre ta det tråkiga beslutet att ställa in årets Lerumslopp. Som läget är just nu går det ej att genomföra med gällande restriktioner och regler.
  • Skapad: 18 AUG 2020 15:31

Lerumsloppet 2020 är inställt. Vi gick tidigare i vår ut med att vi flyttade Lerumsloppet till den 3 oktober. Tyvärr tvingas vi ställa in det då polismyndigheten är strikta när det gäller tillstånd enligt ordningslagen. Totalt 50 personer (löpare och funktionärer) i tävlingsområdet, som innefattar hela banan från start till och med målområde, är gränsen för ett heat som måste ha lämnat målområdet innan nästa startar. Utifrån de förutsättningarna blir det väldigt svårt att genomföra Lerumsloppet på ett värdigt sätt.

Vi satsar vidare och lägger allt krut och förhoppningar att vi den 24 april 2021 kan genomföra Lerumloppet på vanligt vis. Du som har anmält dig till årets lopp kommer att ha kvar din anmälan till nästa års lopp. Vi ger också dig som anmäld i år möjligheten att kostnadsfritt sälja startplatsen vidare till kompis om 24 april 2021 inte skulle passa. Är det aktuellt loggar du in på din profil här och under fliken Anmälningar går du till Lerumsloppet och därefter klickar du på knappen "Aktivera kod för att sälja plats".

Nu får du extra tid på dig att slipa på formen inför Lerumsloppet 2021!

Skribent: Paulina Orell Sahlberg
E-post: This is a mailto link

Lördag 23 april

2022

Till anmälan>

Startlistor>

Omsorgsfull huvudpartner:

 

 

Guldpartner:

 

 

Officiella partners:

 

 

 

  

 

Officiella leverantörer: