Hoppa till sidans innehåll

Anmälan öppen för 2017!

04 OKT 2016 15:00
Idag den 5 oktober öppnar vi upp anmälan för Lerumsloppet lördagen 29 april 2017!
  • Uppdaterad: 21 NOV 2016 17:41

Nya veteran-, ungdoms- och barnklasser!

Lerumsloppet vill vara motionsloppet för alla och som ett led i det inför vi i år nya tävlingsklasser. Något som varit efterfrågat av er löpare är framförallt möjligheten att resultatpresentation sker i veteranklasser från M/K 35 och uppåt. Det har också varit stor efterfrågan på något enklare lopp för de allra minsta, varför vi kommer starta ett minilopp för barn mellan 2-6 år inne på torget. Följande klasser är nya för nästa års lopp:

  • Veteranklasser. Resultatpresentation i din klass, vilket innebär att du kan jämföra ditt resultat med andra i din ålder. I veteranklasser tävlar man från M/K 35 och uppåt med fem års mellanrum med 35-39 år i M/K 35, 40-44 år i M/K 40 osv.
  •  Ungdomsklasser. Nu lägger vi till ungdomsklasserna pojkar och flickor 16 resp. 18 år, som både kommer att springa Korta banan på 5,1 km. I dessa delas också priser ut till de tre främsta.
  • Energiloppet. Ett lopp för de allra minsta mellan 2-6 år med hinder på vägen. Loppet startar var 15:e minut mellan 11.00-13.00 och föräldrar får springa med.

Anmäl dig och börja träna redan nu!

Varför inte anmäla dig redan nu så har du något att träna för under hösten? Du är också välkommen att testa på att träna med arrangörsklubben Lerum Friidrott, helt kostnadsfritt under våra löparkvällar på tisdagar. Läs mer här.

Billigare avgift fram till jul!

Anmäler du dig dessutom före julafton, så får du din startplats till ett riktigt bra pris. Och varför inte passa på att skaffa en tidig julklapp till en god vän?

Du anmäler dig här:

Skribent: Ulf Petersson
E-post: Adressen Gömd

Lördag 23 april

2022

Till anmälan>

Startlistor>

Omsorgsfull huvudpartner:

 

 

Guldpartner:

 

 

Officiella partners:

 

 

 

  

 

Officiella leverantörer: