Hoppa till sidans innehåll

Unossons Chark förgyller Lerumsloppet med grillhamburgare

03 FEB 2016 10:05
Lördagen 30 april blir en perfekt dag att fira in våren, inte bara för att det är Valborg och Lerumsloppet, utan också då det blir grillpremiär för många då Unossons Chark från Floda kommer och grillar saftiga hamburgare på Bagges Torg!
  • Skapad: 03 FEB 2016 10:05

Det lokala charkuteriet Unossons Chark i Floda med Jonas Unosson i spetsen har haft igång sin verksamhet sedan ett drygt år tillbaks. Förutom att de dagligen jobbar i butiken i Floda centrum bedriver de också catering-verksamhet med grillning till fester och evenemang av olika slag. Enligt ägaren Jonas Unosson blir Lerumsloppet ett ypperligt tillfälle att kunna visa upp lite av de goda produkter som de erbjuder. Även tävlingsledaren Ulf Petersson ser fram emot Unossons närvaro och kommenterar samarbetet så här:

- Vi har verkligen saknat en servering av något matigare under Lerumsloppet som samtidigt är lättillgängligt, så därför är det väldigt kul att Unossons Chark vill vara med. Ahlséns fik är ju öppet som vanligt, men vi tror att många som både har sprungit och som är där och tittar blir matsugna fram mot 12-13-tiden. Samtidigt är det ju extra kul att det som Unossons Chark grillar smakar väldigt gott, säger Lerumsloppets tävlingsledare Ulf Petersson.

 

Vill du veta mer om Unossons Chark, så får du besöka de i Floda centrum eller kika in på deras FB-sida.

Unossons Chark

Skribent: Ulf Petersson

Lördag 23 april

2022

Till anmälan>

Startlistor>

Omsorgsfull huvudpartner:

 

 

Guldpartner:

 

 

Officiella partners:

 

 

 

  

 

Officiella leverantörer: